Wc ontstoppen Alkmaar

U spoelt de wc door en deze loopt helemaal vol. U duwt de spoelknop ook liever niet meer in. En door alle bovendrijvende resten is het zelf ontstoppen van de wc ook een steeds minder aantrekkelijke optie. Moet u wel regelmatig uw wc ontstoppen? Dan kan er sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem. Gelukkig weet onze rioolvakman uit Alkmaar overal raad op. Toets ons nummer in en u wordt meteen geholpen!

Waardoor is uw wc geblokkeerd geraakt?

Een wc die niet meer werkt? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Resten of voorwerpen kunnen vanzelf zijn blijven steken of ze worden geremd door een ander rioolprobleem. U kunt dan denken aan:

 • boomwortels die in uw leidingen groeien
 • scheuren of breuken in een leiding
 • verzakking van het riool
Problemen zoals deze zijn moeilijker op te lossen dan het enkel verwijderen van opgehoopte resten. We hopen voor u dat slechts dit laatste aan de orde zal komen. Zo niet, dan weet onze vakman altijd wel een oplossing. Hij is niet voor niets benoemd tot riooldeskundige!

Oplossingen bij wc ontstoppen

Uw specialist heeft al het gereedschap bij zich om de wc op een snelle en professionele manier te ontstoppen. Ook heeft hij handgereedschap en reserveonderdelen bij zich om eventuele reparaties uit te voeren. De wc ontstopping kan als volgt:

 1. Uw specialist kiest het meest geschikte gereedschap.
 2. Hij ontstopt uw wc met een verenmachine of met een hogedrukapparaat.
 3. Bij dikke proppen papier kan hij ook een gewone ontstoppingsveer gebruiken.
 4. Het is mogelijk dat uw wc eerst gedemonteerd moet worden. Zo kan de expert de blokkade beter bereiken.
 5. Zit de verstopping te diep? Dan zet onze expert een rioolcamera in om de blokkade op te sporen.
 6. Komt de expert een ernstiger rioolprobleem tegen? Dan stelt hij u nieuwe werkzaamheden voor.
 7. Is de blokkade wel verwijderd en werkt alles weer? U kunt afrekenen met PIN.
 8. Als u na de ingreep nog vragen heeft, dan mag u onze specialist altijd bellen.

Kosten wc ontstoppen Alkmaar

Als er zich geen grotere problemen voordoen, kan uw wc al binnen een uur ontstopt worden. Maar wat betaalt u voor een wc ontstopping? Dit kan per opdracht verschillen. Onze rioolvakman weet immers nog niet wat hij precies kan verwachten. Zodra hij meer weet over de volgende punten, kan er een definitieve berekening worden gemaakt.

 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 • Hoe diep zit de blokkade eigenlijk?
 • Zijn er meerdere afvoeren geblokkeerd? Is er misschien sprake van een ernstiger probleem? Is een uitgebreide inspectie nodig?
 • Hoeveel tijd zal de behandeling (in totaal) in beslag nemen?

Bel ons nu voor wc ontstopping in Alkmaar!

Reken nu af met uw geblokkeerde wc, bel onze riooldeskundige in Alkmaar. Hij kan alle soorten verstoppingen oplossen, ongeacht hoe hoog u woont of werkt. Al onze vakmannen zijn het hele jaar door inzetbaar, dus ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw opdracht spoed? Wij zorgen voor razendsnelle service!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!